blaturi de bucătării top-blat.

TOP-BLAT.

Blaturile din quartz reprezinta un segment de produse premium. Tocmai din aceasta cauza este necesar ca cei care va executa blatul sa fie reprezentati inainte de toate de seriozitate.

Echipa TOP-BLAT se aliniaza standardelor secolului 21. Incercam sa avem cea mai variata gama de quartz pentru a putea satisface cat mai mult nevoile clientilor nostri. Colaboram cu cei mai mari producatori si importatori de quartz din piata locala si externa. Noi dorim sa oferim clientilor nostri o experienta completa in privinta blaturilor din quartz. In cea mai mare parte noi folosim quartzul pentru blaturile de bucatarie si baie dar quartzul nu se limiteaza doar la atat. El poate fi deasemenea folosit pentru placari de pereti, pardoseli trepte si nu in ultimul rand glafuri.

Incercam sa venim in intampinarea clientilor nostri cu cea mai buna solutie pentru tot ceea ce inseama raport calitate/pret. Serviciilor pe care noi le prestam incercam sa le avem la un nivel cat mai ridicat si pentru orice problema noi avem solutii.

Dorim sa intelegem nevoile clientilor inainte de toate si consideram ca nu exista provocare careia sa nu ii facem fata. Apreciem si impartasim grija pentru detalii

Noi oferim produselor executate si instalate de noi o garantie extinsa. Pentru mai multe detalii poti vizita pagina de GARANTIE.

Pentru a intelege mai bine ce tip de servicii oferim noi te invitam sa accesezi pagina de SERVICII.

Sa nu uitam ca prima etapa este cea de planificare si informatiile necesare le poti gasi pe pagina de PLANIFICARE.

Daca esti arhitect, mobilist, designer sau pru si simplut cauti un parteneriat serios si intemeiat pe baze solide te invitam sa aceeseze pagina de PARTENERI.

Pentru intrebari suplimentare te invitam sa ne contactezi sau sa arunci un ochi pe pagina de INTREBARI FRECVENTE.

Serviciile noastre

Blaturi pentru tine și casa ta

Te sprijinim să găsești blatul potrivit pentru o viață mai ușoară, contribuind activ la echilibrul și confortul casei tale.