Despre TOP BLAT

Un aspect crucial în succesul unui proiect este reprezentat de serviciile conexe acestuia. În special în cazul blaturilor de bucătărie din compozit quartz, este foarte important ca toate aspectele legate de măsurători, producție și instalare să fie gestionate cu atenție maximă, precizie și profesionalism.

BLATURI DE BUCĂTĂRII TOP-BLAT

Blaturile de quartz compozit reprezintă un segment de produse premium și, din acest motiv, este esențial ca procesul de instalare să fie realizat cu seriozitate maximă.

TOP-BLAT adoptă standarde moderne de prelucrare a quartzului compozit și oferă o gamă variată de quartz pentru a răspunde cât mai bine cerințelor clienților.

bucatarie, blat bucatarie | Quartz Compozit | Top Blat.ro
bucatarie, blat bucatarie | Quartz Compozit | Top Blat.ro
bucatarie, blat bucatarie | Quartz Compozit | Top Blat.ro

Colaborăm cu principalii producători și importatori de quartz, atât locali, cât și internaționali. Ne angajăm să furnizăm o experiență completă în ceea ce privește blaturile de quartz, utilizate predominant pentru bucătării și băi, dar și pentru alte aplicații precum placările de pereți, pardoseli, trepte și glafuri.

De ce să lucrezi cu noi?

Punem accent pe seriozitate și materiale de înaltă calitate. Livrăm la timp și asigurăm garanție serviciilor oferite.

1
01.

Suntem o echipă de profesioniști

Avem o experiență bogată. Preluăm proiecte de la A la Z și livrăm cu succes suprafețe personalizate din quartz compozit cu diverse destinații (pentru baie, bucătărie, spații comerciale, tapetări, scări, pardoseli și podele înălțate, blaturi pentru baruri, localuri etc).

2
02.

Oferim garanție serviciilor prestate

Echipa Top-Blat oferă garanție tuturor serviciilor oferite. Prioritizăm înțelegerea nevoilor clienților înaintea tuturor și suntem convinși că nu există provocare pe care să nu o putem depăși.
Apreciem și împărtășim grija pentru detalii.

3
03.

Avem prețuri competitive

Oferim prețuri accesibile pentru blaturi din quartz compozit premium.

Blaturi extraordinare
de bucătării

baie | Quartz Compozit | Top Blat.ro

Blaturi extraordinare
de baie

Insule, baruri de bucătărie, proiecte comerciale

Blaturi pentru tine și casa ta

Te sprijinim să găsești blatul potrivit pentru o viață mai ușoară, contribuind activ la echilibrul și confortul casei tale.

Obține acum un discount de 10% pentru luna iulie!