Moduri de a decora cu finisaje aurii

Încălcarea regulilor învechite de decor este acum la modă.  Așa că dacă te-ai ferit de finisaje aurii pentru că crezi că este prea îndrăzneț sau ți-e frică să amesteci diferite culori în casa ta, este timpul să te gândești din nou la acest lucru. Decorarea cu metale, în special cu finisaje aurii, este în tendințe în acest moment și este ușor să adaugi un pic de splendoare casei tale fără să întreci limitele.

De la feronerie superbă de bucătărie până la accesorii ușoare de bricolaj, am adunat câteva dintre cele mai bune moduri de a insera finisaje aurii în fiecare cameră a casei tale.

Actualizați-vă instalațiile sanitare

Ai o baie veche cu instalații sanitare la vedere? Gândiți-vă doar cât de multe schimbări puteți face cu puțină vopsea spray. Adorăm această schimbare glam de baie, de la chiuveta vintage până la oglinda aurie. Alegeți o vopsea spray care funcționează pe metale și transformați conductele urâte și expuse în doar o zi.

O bibliotecă cu finisaje aurii

Noi credem că orice bibliotecă simplă din metal dintr-un magazin de bunuri pentru casă poate fi ușor transformată. La fel ca în exemplul anterior, puteți să folosiți un spray pentru metale pentru a crea niște finisaje aurii de excepție, care vor fi admirate de orice vizitator. Aceasta este o schimbare simplă, și fără prea mult efort puteți obține o bibliotecă mai frumoasă decât una cumpărată din magazin.

Accentuează-ți fotografiile dragi

Acea fotografie de nuntă iubită merită o ramă potrivită pentru un moment atât de special din viața ta. Vopsiți o ramă ieftină în vopsea aurie (adăugați un pic de sclipici auriu dacă vă simțiți mai îndrăzneți) pentru un rezultat de efect și totodată elegant.

Iluminatul din dormitor cu finisaje aurii

Corpul de iluminat pentru dormitorul tău este unul dintre cele mai importante elemente ale unui spațiu de dormit bine decorat și confortabil. Ne plac dormitoarele care îndrăznesc să fie diferite, iar un dormitor în nuanțe de auriu și negru este ceva ce cu siguranță va fi mult timp admirat. Dacă un candelabru cu foiță de aur este prea mult pentru tine, atunci puteți apela la vopsirea unei lustre din metal tot cu un spray auriu care va schimba întreg mood-ul din dormitor.

Doar un strop de auriu

Nu ești pregătit să faci o schimbare prea mare pentru finisaje aurii, în niciun caz nu vrei să vopsești o întreagă piesă de mobilier în auriu, nu-i așa? Pictează niște frunze aurii pe o vază de flori din sticlă transparentă sau ceramică. Vei crea un aspect șic perfect pentru orice aranjament floral.

Finisaje aurii pentru bar

În zilele noastre, fiecare casă bine stilată are o etajeră pe roți pe post de bar pregătit pentru acele seri relaxate de weekend cu prietenii. Deși există un astfel de dulap de bar pentru toate gusturile, nu ne putem abține să nu îți propunem să-l vopsești în auriu, pentru a-i oferi un strop de eleganță.

O baie ușor elegantă și stilată

Dacă nu te-ai gândit niciodată să folosești corpuri aurii în baia ta, noi îți propunem să te mai gândești. Un corp auriu în baie poate arăta incredibil de bine, iar dacă poate fi o schimbare prea mare pentru tine, câteva finisaje aurii vor accentua frumos încăperea și se va simți ca și cum ai fi făcut mai multe schimbări. Corpurile aurii arată grozav cu aproape orice schemă de culori, dar nouă ne place aspectul simplu de alb-negru cu accente aurii.

Bonus: alege un blat de baie din quartz compozit într-un negru elegant pentru a duce redecorarea la un alt nivel.

Accente aurii în zona de divertisment

Oferă o schimbare standului tău de divertisment adăugând o notă de auriu. Vopsiți marginile măsuței pe care stau jocurile video pentru a vă moderniza puțin acest colț. Un plus ar fi să ascundeți și cablurile care se află la vedere.

Mult succes la redecorare! 🙂

Descoperă și alte articole

Obține acum un discount de 10% pentru luna iulie!