Bucatarie alb-negru care nu se demodează

Unele dintre cele mai clasice bucătării din toate timpurile folosesc o paletă monocromatică în clasicul alb-negru! Aleasă din lipsă de inspirație, sau pur și simplu pentru aspectul pe care îl oferă, o bucătărie alb-negru este printre cele mai preferate alegeri din toată paleta de culori care ar putea fi folosite în bucătării.

Bucătărie veche care pare actuală

Combinație de culori alb-negru are o personalitate care trece cu succes testului timpului. Astfel că multe persoane aleg o bucătărie alb-negru pentru a nu fi nevoiți să schimbe ceva chiar dacă trendurile se modifică. Iată că o bucătărie alb-negru amenajată chiar cu 7 ani în urmă este de actualitate chiar acum în 2022 doar pentru că au fost alese elemente clasice care nu își arată vârsta.

Combină eleganța cu rusticul

O bucătărie alb-negru cu un accent puternic de alb este pentru iubitorii unei bucătării albe care doresc să își extindă preferințele. Alama și oțelul inoxidabil sunt metalele care în această situație ar arăta minunat. Alege o chiuvetă adâncă albă de tip rustic pentru a echilibra stilul dulapurilor elegante.

Negru, dar deschis și aerisit

Deși podelele din lemn deschis la culoare sunt în tendințe în acest moment, podelele în culori închise (chiar negre) vor arăta întotdeauna șic. Dacă aveți un tavan cu boltă, luați în considerare o culoare închisă pentru dulapurile de jos. Astfel acea senzație de spațiu aerisit se va menține fără prea multe schimbări.

Lemn deschis la culoare

Lemnul deschis conferă într-o bucătărie alb-negru un aspect mai modern, actual și în tendințe. Combină dulapurile negre cu o insulă în centrul bucătăriei într-o frumoasă nuanță de lemn deschis pentru a face ca acele dulapuri întunecate să nu închidă spațiul, ci să pară luminos. Pentru blaturi folosiți un cuarț compozit alb, precum: Crystal Absolute White care va rezista mulți ani într-o forma excelentă.

Rame de ferestre negre

Dacă faceți o bucătărie alb-negru, ramele ferestrele negre sunt ceva la care ar trebui să vă gândiți. Ele atrag atenția! Iluminatul și feroneria din alamă, inclusiv robinetul, adaugă căldură tonurilor mai reci și întunecate din bucătărie. Ramele ferestrelor pot adauga un strop de eleganță bucătăriei tale fără prea mult efort.

Faianța neagră

O altă modalitate de a folosi negrul într-o bucătărie este faianța. Cât de distractivă și diferită este această placă pătrată neagră, cu un aspect modern și curat? Chiar dacă acest lucru ar putea părea puțin prea diferit pentru gustul tău, cred că toată lumea poate fi de acord că gresia neagră poate oferi o caracteristică cool și unică într-o bucătărie alb-negru.

Accente moderne într-o bucătărie alb-negru

Negrul este o culoare excelentă pentru un accent deosebit dacă doriți să utilizați această culoare în toată casa. Opus unei culori deschise precum crem sau un alb care dă senzația de curat, este un negru frumos al cărui eleganță nu i-o poate lua nicio alta culoare. Pentru o bucătărie alb-negru poți alege un blat din quartz compozit negru, precum Brilliant Black care nu doar va arăta elegant, dar va atrage toată admirația celor ce pășesc în bucătăria ta.

Descoperă și alte articole

Obține acum un discount de 10% pentru luna iulie!